Follow my blog with Bloglovin

vrijdag 22 november 2013

Primark shoplog

En ja hoor... ook ik ben inmiddels al bij de Primark in Eindhoven geweest. Wat een ontzettend grote winkel zeg! Het was ook hartstikke druk, maar dat is te verwachten van deze winkel.















Ik was twee weken geleden naar de Primark in Rotterdam gereisd om daar alvast mijn inkopen te doen. Dus ik ging naar Eindhoven met de instelling om alleen even te 'kijken'. Maar helaas is het daar niet bij gebleven, haha!

Ik zal jullie mijn inkopen showen:





























Jurk € 15,-
Sjaal € 2,90
Jas € 17,-

Jurk € 19,-

Jurk: € 12,-

Sjaal € 4,-  

Vest € 14,-

Pyjama € 17,-
Sloffen € 6,-

Zo, dat waren mijn inkopen!

Zijn jullie ook al naar de Primark in Eindhoven geweest?

zondag 17 november 2013

Verlanglijstje Sinterklaas

Jaja, de goedheilig man is weer aangekomen! Ik vind december altijd een gezellige maand. De kou is wat minder, maar stiekem hoort dat er ook wel een beetje bij. Het is heerlijk om op deze koude dagen met een dekentje op de bank te ploffen voor de openhaard. En een warme chocolademelk mag ook niet ontbreken!

Je hoort mij ook klagen wanneer de pepernoten al belachelijk vroeg in de supermarkten liggen elk jaar weer, maar ik moet toegeven dat ik dan altijd even voorbij moet lopen als ze er toch liggen. Vaak heb ik dan ook juist het meeste zin in pepernoten en andere lekkernijen. En als het echt Pakjesavond is, dan kan ik geen pepernoot meer zien, haha!

De surprisetijd is dus ook weer aangebroken! Erg leuk altijd die lootjes trekken, maar wat moet je nou op je verlanglijstje zetten? Elk jaar weer heb ik moeite met een verlanglijstje opstellen. Maar toch is het gelukt!




































Lush Fun-Goud:
Lekker badderen, douchen, haren wassen en spelen met Fun, want hij is kneedbaar! Gouden Fun is extra feestelijk doordat hij... goud is! En vanwege de geur, want oh wat is hij lekker, Gouden Fun met de heerlijke Honey I Washed The Kids geur.

Lush, € 9,95

Born Lippy Stick Toffee:
Verzorg je lippen en geef ze tegelijk ook een vleugje kleur met de hippe Born Lippy Stick. Een vochtregulerende lippenbalsemstick voor zachte, gladde lippen. Met Community Fair Trade-bijenwas uit Kameroen en maroela-olie uit Namibië.

The Body Shop, € 4,50

Dr. van der Hoog chocolade masker:
Dat je blij wordt van chocolade, dat weet elke vrouw. Maar dat je huid er ook blij van wordt, dat wist je misschien niet. Dit heerlijke chocolademasker bevat pure cacao-extract, dat de aanmaak van
ß-endorphin stimuleert. Het geeft de huid een enorme oppepper en zorgt voor een gelukzalig gevoel. De natuurlijke cacaoboter zorgt bovendien voor een zachte huid. De huid wordt gereinigd door zuivere kaolien en vitamine E beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf.

Kruidvat,
€ 2,20

Douche Foam White Tea:
Thee en doucheschuim gecombineerd tot een product. Misschien ken je de doucheschuim van Rituals wel? Het lijkt op een scheerschuim, maar is een douchegel! Heerlijk zacht voor de huid en een fijn product voor onder de douche. 

Hema, € 3,95

Deegstempel:
Druk de stempel in het deeg van je zelfgemaakte koekjes en bak zo de leukste homemade koekjes!

Hema, € 3,95

Ik hoop dat jullie hier misschien wat inspiratie uit kunnen halen!

Hebben jullie al een verlanglijstje?  


Primark inkopen

Dinsdag 19 november om 11.00 uur zal de opening van de Primark in Eindhoven plaatsvinden. Helaas kan ik niet naar de opening! En aangezien het de komende tijd waarschijnlijk belachelijk druk zal zijn, had ik besloten om alvast naar de Primark te gaan in een andere stad. Dan kan ik alvast spulletjes inslaan voordat iedereen er hier al mee rond loopt.
Tot nu toe was de Primark altijd een uitje voor mij, want er zit er geen in de buurt. Maar toch ben ik wel blij dat er nu een opent in Eindhoven.

Deze keer ben ik naar Rotterdam gereisd!




































Jurkje: € 13,-
Onderbroekjes: € 4,50
Breath spray: € 1,-
Clutch: € 9,-
Make-up reinigingsdoekjes 2-pak: €1,50
Haarbandjes 12-pak: € 1,50
Tas: € 14,-    

Ik ben blij met mijn inkopen! Het jurkje zit hartstikke fijn, tasjes zijn altijd leuk. Haarbandjes draag ik eigenlijk nooit, maar toch altijd handig om je lok naar achter te houden tijdens het opmaken. Make-up reinigingsdoekjes zijn ook altijd handig. In deze doekjes zit ook tea tree oil, ik vind ze heel fijn! En de breath spray, dat is de enige tegenvaller. Ik koop sowieso nooit zoiets, maar voor € 1,- vond ik 't het proberen waard. Maar de smaak blijft maar een halve minuut in je mond hangen. 

Ik kan niet wachten totdat de Primark in Eindhoven open is! Dit zal de grootste zijn van Benelux. Ik ben benieuwd...!

Wie gaat er naar de opening van de Primark in Eindhoven?

 

maandag 11 november 2013

Rituals Deep relaxation

Nog niet zo heel lang gebruik ik de producten van Rituals. Ik wist wel meteen dat ik deze wou blijven gebruiken! Op dit moment heb ik het Deep relaxation set met de geur van white lotus en green tea. Er zit shower foam, cream bath, body scrub en body cream in.

















Dit zijn de vier producten uit de verpakking:


















Volgens mij had ik er net een scheut teveel badschuim ingedaan, haha! Het schuimt in ieder geval goed!

















De shower foam is fijn om mee te wassen. Het schuimt goed, dus je hebt maar een klein beetje nodig. Het zag er een beetje uit als scheerschuim.

















De body scrub is ook fijn in gebruik. Het ruikt ook allemaal zo lekker!

















Na zo'n warm bad is het fijn om je nog even lekker in te smeren met body cream. Het is een stevige crème die fijn smeert en snel intrekt.

















Ik ben erg tevreden met de producten van Rituals, het is een subtiele geur en de producten zijn fijn in gebruik.

Gebruiken jullie ook wel eens de producten van Rituals?

Kruidvat French manicure set

French manicure op je nagels staat vaak netjes en verzorgd. Vaak vind ik het zonde om op te doen, want ik stoot er al snel stukjes af. En als er dan een stukje af is, wil ik ook meteen alles eraf halen!

Toch wil ik het weer eens proberen en kocht ik een French manicure set bij Kruidvat.

















Kruidvat French manicure set bevat 3 producten. French manicure white accentueert de nagelranden en maakt ze mooi wit. French manicure pink versterkt de natuurlijke roze nagelkleur. De Topcoat gaat beschadiging tegen en zorgt ervoor dat de nagels hun glans langdurig behouden.


Gebruiksaanwijzing:
Als eerste plak je de stickertjes recht onder de nagelrand. Met de French manicure white kun je dan de nagelrandjes lakken.
Als de nagellak droog is, kun je de stickertjes eraf halen.

















Daarna mag je de French manicure pink over je hele nagel aanbrengen. Even goed laten drogen en dan kan de Topcoat erover.

















En dit is dan het resultaat!

De nagellakjes drogen best snel. Dus de laagjes kun je best snel achter elkaar lakken. Het kwastje smeert fijn en de kleuren komen mooi uit op mijn nagels.

Ik ben benieuwd hoelang het blijft zitten!

Wat vinden jullie van French manicure?






vrijdag 8 november 2013

Brownies en verse muntthee

Ik ben dol op brownies! Welke vrouw houd nou niet van chocolade? Ik kan er geen opnoemen...

Ook vandaag had ik weer zo'n drang naar chocolade. Vaak als ik dan grondig in de keukenkastjes zoek, hebben we natuurlijk net geen chocolade in huis. Maar vandaag vond ik een pak om brownies te bakken!


















Dr. Oetker Chocolade Brownies van de Albert Heijn. Heel makkelijk, want je hoeft alleen maar boter en water toe te voegen!


















Eerst de boter even mixen, dan mag de browniemix en het water erbij. Nog even goed mixen op de hoogste stand en dan mag hij in de bakvorm.


















Ik vind het altijd lekker om nog een laagje hagelslag of vlokken erover te doen.

De brownies mogen 40 minuten in de oven.


















Het ruikt altijd zo lekker in huis als er wat gebakken wordt, mmm..!!


















Tadaaaa, de brownies zijn klaar!


















Bij brownies hoort verse muntthee, vind ik! Sinds ik aan verse muntthee ben begonnen, bestel ik het overal.

Heerlijk, zo'n avondje op de bank met brownies en verse muntthee. Dat noem ik nu pas echt genieten!

Zijn jullie ook zo gek op brownies en verse muntthee?

woensdag 6 november 2013

Zeep gieten

Nog niet zo heel lang geleden heb ik een nieuwe hobby ontwikkeld, namelijk zeep gieten. Tijdens een vrije dag ging ik de stad in en kwam ik bij Pipoos. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en loop daar wel eens binnen om bakspullen te kopen. Daar zag ik toen zeep spulletjes liggen. Het leek me leuk om dat eens uit te proberen.

Inmiddels is dit een beetje een uit de hand gelopen hobby! Zo heb ik inmiddels een eigen webshop en sta ik af en toe op een hobby- of kerstmarkt.
Toevallig sta ik komend weekend op een hobbymarkt en ben ik op het moment druk bezig met voorbereidingen. Vandaag heb ik geboortezeepjes gemaakt voor jongetjes. Het leek me wel leuk om een keer het proces aan jullie te laten zien:























Ik gebruik witte, zweetvrije gietzeep. Met een mes snijd ik de zeep in kleine stukjes. De stukjes gooi ik in een pannetje die ik vervolgens au bain-marie smelt.
























Tussendoor moet er goed geroerd worden. Als de zeep helemaal gesmolten is mag er kleur- en geurstof bij. Ik gebruik nu transparant blauwe zeep en de geur van viooltjes.
Ondertussen heb ik de mallen klaarstaan, want na even goed roeren is de zeep klaar om gegoten te worden.
























De zeep kan zo vanuit de pan in de mallen gegoten worden. Je ziet rechtsboven op de foto dat er luchtbelletjes te zien zijn. Daarom is het belangrijk om alcohol bij de hand te hebben, want dit zorgt ervoor dat de luchtbelletjes weggaan. Dit moet er meteen na het gieten opgespoten worden.

Nu is het belangrijk dat de zeepjes ongeveer 30 minuten kunnen staan. Als je er per ongeluk tegen aanstoot terwijl je net gegoten hebt, dan mislukken ze!

En dan nu het resultaat:
























Wat vinden jullie ervan?

dinsdag 5 november 2013

My room

Het lijkt wel een verslaving... leuke spulletjes kopen voor op je kamer!

Ik had lang een kale kamer, omdat ik niet zoveel van prullaria hield. Vaak vond ik het wel leuk, maar had ik geen idee van waar ik het neer zou moeten zetten.

Om de zoveel tijd verander ik van alles in mijn kamer. Soms verplaats ik alleen wat fotolijstjes, kaarsjes of vaasjes. Maar soms een wat grotere verandering zoals nieuwe meubels of een keer mijn kamer opnieuw verven. Toevallig heb ik hem nog niet zo lang geleden geverfd.

Tegenwoordig hebben ze ontzettend veel leuke accessoires en kan ook ik het niet laten om ze te kopen. Mijn kamer is inmiddels ook al redelijk vol aan het raken, zo heb ik zelfs accessoires weg gelegd die ik niet meer kwijt kan. En zo kun je ook nog eens een keer wisselen.

Ik laat wat foto's zien om een beeld van mijn kamer te krijgen:

Mijn muren zijn bordeauxrood en zandkleurig. Dit vond ik wel een leuke combinatie en ik ben er erg blij mee!



 Mijn 'grotere' meubels, zoals mijn bed, ladekast en tafel komen van Ikea. En mijn nachtkastjes en kapspiegel komen van de Xenos.





Mijn accessoires komen van de Xenos, Action, Blokker, etc.

 Misschien kunnen jullie er nog wat inspiratie uit halen!

Wat vinden jullie van mijn kamer?





zondag 3 november 2013

Mijn favoriete beauty producten

Aangezien ik al vrij lang dezelfde make-up draag wilde ik graag mijn beauty producten aan jullie laten zien. Een aantal jaren terug wisselde ik regelmatig met foundations, mascara's, etc. Maar ik kwam erachter dat ik nu toch al wel heel lang dezelfde producten gebruik en steeds weer opnieuw koop.















Dit is mijn make-up tasje met de gehele inhoud. Ik heb niet een specifieke voorkeur naar een bepaald merk. Zoals je dadelijk zult zien heb ik juist allemaal verschillende merken.



















Ik begin altijd eerst met een laagje BB Cream Skin Perfection van L' Oréal Paris. Deze BB Cream heb ik toevallig nog niet zo lang. Meestal gebruikte ik foundation mousse, maar ik heb vaak last van een droge huid en als ik dan met een make-up sponsje die mousse opsmeerde werd mijn huid daar vaak nog droger van. En deze BB Cream is een crème dus die zorgt er juist voor dat mijn huid straalt!

Ik kan jullie nu al deze BB Cream aanbevelen! Voor mij is dit de perfecte kleur voor mijn huid, maar ik weet niet hoe dat bij anderen kleurt natuurlijk. Er was volgens mij geen keuze in kleur, maar het is ook nog een nieuw product dat net in de winkels staat.



















Als ik mijn BB Cream goed uitgesmeerd heb pak ik mijn concealer van Maybelline. Ook dit is echt mijn favoriet! Deze concealer heb ik gekocht om mijn oneffenheden weg te werken, maar ik gebruik hem ook voor onder mijn oogschaduw. Als ik dat doe dan blijft mijn oogschaduw veel langer zitten.















Na de concealer gebruik ik deze twee kleuren oogschaduw van Bourjois. Ik vind dit mooie kleuren die goed bij mijn ogen passen en natuurlijk staan.















Om mijn wimpers lang te laten lijken, gebruik ik een wimperkruller. Deze maak ik altijd een klein beetje warm met de föhn, want dan werkt hij beter. Wel oppassen dat je je oog niet verbrand!

Ik gebruik al een tijd de mascara van Maybelinne New York, die smeert wel fijn vind ik. Hij klontert niet zo en hij kan ook tegen een stootje. Het is geen waterproof mascara, maar als ik door de regen fiets loopt hij niet meteen uit.















Op dit moment gebruik ik een oogpotlood van NYC. Van oogpotloden heb ik wel steeds een ander merk. Niet omdat ik ze niet fijn vind, maar gewoon omdat het mij niet zoveel uit maakt wat voor oogpotlood het is. Als hij maar zwart is!

In de zomer vind ik een gekleurd oogpotlood, zoals groen wel mooi.















Als ik klaar ben met mijn ogen opmaken, doe ik nog een laagje poeder over mijn gezicht, zodat mijn huid niet zo glanst. Ik gebruik All Matt Plus van Catrice.















Ook mijn blush is van Catrice. Ik moet weer nieuwe aanschaffen, want hij is bijna op!



















Mijn wenkbrauwhaartjes zijn redelijk lang, waardoor ze wel eens naar beneden vallen. Dit vind ik niet mooi en daarom gebruik ik wenkbrauwgel van Catrice.



















En natuurlijk niet te vergeten, Maybelline Baby Lips lippenbalsem. Ik heb deze lippenbalsem pas besteld, nadat ik hier een review over las. En ik ben er nu al helemaal weg van!

Dit zijn mijn dagelijkse make-up producten. Ik ben er erg blij mee en ik hoop dat ze nog lang verkocht worden. Vaak als ik een fijn product heb gevonden en hij op is, dan verkopen ze die ook al niet meer in de winkel. Helaas!

Gebruiken jullie ook iets van deze producten?

vrijdag 1 november 2013

Wierook, geurolie en geurkaarsen

Ik was laatst opruiming aan het houden en bedacht me toen pas dat ik zoveel wierook, geurolie en geurkaarsen had. Al moet ik zeggen dat ik ook regelmatig iets aansteek. Ik vind het fijn om op mijn kamer te zitten en ik doe er dan ook alles aan om het gezellig te maken. Gezellige verlichting aan, een muziekje op en dan kan een lekker geurtje in mijn kamer niet ontbreken!
















Mijn (onbewuste) verzameling

Wierook
















Ik vind dit olifantje zo leuk! Hier was ik al een poos naar op zoek, maar kon hem nergens vinden. Toen kreeg ik met mijn verjaardag een leuk doosje van mijn vriendin met het olifantje erin!



















Ook dit doosje vind ik heel leuk. Vooral eigenlijk door de rook die er zo zichtbaar mooi uitkomt. In dit doosje doe je van die driehoekjes. Ik vind zelf de geur van sandalwood of musk wel lekker.

Van de gewone wierookstokjes heb ik zelf vaak Nag Champa.







Vaak merk ik wel verschil in wierook. Zo vind ik veel wierook echt naar rook ruiken en dat vind ik niet lekker. Meestal zijn dit dan ook goedkope doosjes waar er meteen 100 inzitten bij zo'n 1 euro winkels.
Ik vind die van de Wereldwinkel of de Tuinen vaak wel lekker ruiken.

Geurolie















Deze foto is niet heel duidelijk, maar dit is een doosje met 12 verschillende geuroliën. Voor iedere maand is er een andere geur. Leuk bedacht vind ik!

Geurolie ruikt wat zachter dan wierook. Als er iemand langs komt dan gebruik ik ook liever geurolie.

Er bestaan allerlei soorten oliebranders, maar ik heb gewoon een simpele. Toch vind ik hem altijd erg gezellig staan!



















Geurkaarsen

Geurkaarsen hebben vaak ook een wat zachtere geur. Ik moet zeggen dat ik ook regelmatig geurkaarsen koop die dan in de winkel erg lekker ruiken, maar als ik ze dan eenmaal aansteek er eigenlijk niet veel van ruik.




















Ik vind zelf deze geurkaars erg lekker. Deze kaars heb ik van iemand gekregen dus ik heb geen idee waar deze vandaan komt.  

Houden jullie ook van wierook?